Haber

Genç Motosiklet Meraklısı Kaza Sonucu Hayatını Kaybetti

BURSA’da sol şeritte durup lastiği patladığı için kamyonundan inen Eşref Kaya’ya (50) çarparak hayatını kaybeden Efe Belin’in (17), bariyerle kamyon arasına sıkıştığı öğrenildi. okuldan motosikletle eve dönerken üniversite sınavına hazırlanıyordu ve bilgisayar mühendisi olmak istiyordu. . Yakınları Efe’nin motosiklet tutkunu olduğunu söyledi.

Kaza, dün saat 16.30 sıralarında Osmangazi ilçesi Sırameşeler Mahallesi Avrupa Board Bulvarı üzerinde meydana geldi. Ders sonrası Alemdar Mahallesi’ndeki evlerine gitmek için yola çıkan Malcılar Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Efe Belin’in kullandığı 17 RB 361 plakalı motosiklet, 16 YZ 009 plakalı kamyonunu park eden Eşref Kaya’ya çarptı. diğer sürücüleri uyarmak için yol kenarında araçtan indi. Belin bariyerlerle kamyon arasında kaldı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Efe Belin’in hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı Eşref Kaya, ilk müdahalenin ardından ambulansla kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Polisin telefonla haber verdiği Efe Belin’in annesi Gülşen Belin (43), kaza yerinde sinir krizi geçirdi. Belin’i yakınları sakinleştirmekte zorlandı. Efe Belin’in cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ OLMAK İSTİYORDU

Gülşen ve Cengiz Belin (45) çiftinin iki çocuğundan küçük olanı Efe Belin’in motosiklet tutkunu olduğu, bilgisayar mühendisi olmak istediğini, liseye hazırlanmak için okuduğu okula ve dershaneye gittiği belirtildi. Bu yıl gireceği Eğitim Kurumları Sınavı’na (YKS) motosikletiyle girdi. .

‘En sevdiği motosiklet ölümüne sebep oldu’

Efe Belin’in akrabası İsmail Koyun, “Canımız çok yanıyor. En büyük ideali bu yıl gireceği üniversite sınavlarında bilgisayar mühendisliğini kazanmaktı. Ölümü bizi çok üzdü. Acı habere inanamadık. Çok sevdiği motosiklet Efe’nin ölümüne sebep oldu.”

Efe Belin, bugün Keles ilçesinin Harmanalan Mahallesi’nde toprağa verilecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu